Diari Més

Societat

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la 7a Fira Fruits de la Terra el 6 i 7 de juliol

La mostra vol seguir donant a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral

Imatge d'una edició anterior de la Fira Fruits de la Terra.

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la 6a Fira Fruits de la Terra el 7 i 8 de juliolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hospitalet de l’Infant acollirà, els propers 6 i 7 de juliol, la 7a Fira Fruits de la Terra, organitzada per la mancomunitat que vetlla pel desenvolupament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT). L’esdeveniment torna per promoure, un cop més, el producte local, la cuina i clotxa de les Terres de Mestral.

La mostra tindrà lloc a la Plaça Catalunya i estarà oberta de les 19.30h a la 1 de la matinada. Hi participaran 12 establiments de restauració i cellers, a més de les oficines de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip. Hi haurà parades amb el producte local del territori, també en elaboracions i integrat en les tapes de restauradors i elaboradors de la zona; així com la clotxa, la recepta original de les Terres de Mestral i algunes variants.

Els assistens també podran tastar els vins de la zona i gaudir de música en viu i ball. En aquest sentit, actuaran els grups Sing Swing Company, The Blue Hawaii Band, Stromboli Jazz Band, The Swing Air Force i La Bluesería i es faran classes de Lindy Hop a càrrec de TGNSwing. El públic també podrà participar en el sorteig de diverses experiències per descobrir el territori: nits a la casa rural Cal Barceló de Vandellòs, sortides amb caiac a l’Hospitalet de l’Infant per gentilesa de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament; georutes per Tivissa, obsequi de Geoturisme; i visites guiades a les fortificacions de la Guerra Civil al Coll de Balaguer, a càrrec de Saltum Història Viva.

La iniciativa està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local 2017.

tracking