Diari Més

Joan Reig actuarà a la Festa de la Granja dels Frares del Morell

Música i tradició s’uneixen en aquest esdeveniment, on també hi haurà lloc per les sardanes i un sopar popular

Imatge de l'anterior edició de la Festa de la Granja del Morell.

Joan Reig actuarà a la Festa de la Granja del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Granja dels Frares del Morell celebrarà la seva festa, els dies 6 i 7 de juliol, en un esdeveniment que unirà música i tradició. El cantant Joan Reig actuarà en el marc d’aquesta celebració presentant el seu disc en solitari, mentre que també hi haurà lloc per les sardanes i un sopar popular, entre d’altres.

Divendres, a les vuit del vespre i des del Centre de la Gent Gran, sortirà l’excursió que anirà fins a la Granja. A l’arribada, es farà un sopar de carmanyola per dos euros en què es donarà aigua i coca de recapte als assistents. A les 22.30h el públic podrà gaudir de la música de Joan Reig. El de Constantí actuarà acompanyat de Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol, Dani Peña i Sergi Esteve. En acabar, la nit s’allargarà amb els DJ’s Gloria’s Sound Sistema.

Dissabte, a les 19h hi haurà un espectacle del grup d’animació infantil El Sidral, i de 20h a 22h hi haurà una atracció infantil. També a les 20h, tindrà lloc la tradicional missa a l’ermita i, en finalitzar, l’Associació Cultural Sardanista i el Ball de Capgrossos petits de l’Embruix hi posaran el toc de tradició.

A les 22h començarà el sopar a la fresca, enguany amb dues opcions. D’una banda, pa amb tomàquet i embotit, i de l’altra, sardines amb pa torrat, tomàquet i all. Els dos menús inclouen també aigua, vi i gelat. El tiquet de sopar costa 6 euros, la fiança de neteja de la taula és d’un euro, i cal abonar dos euros per les cadires dels nens. A més, a partir de les 23.30 hores, l’orquestra Grup Enigma amenitzarà la nit amb ball.

Així mateix, tots dos dies, a partir de les set de la tarda s’obrirà la zona de food trucks.

Les inscripcions es poden realitzar, al Centre Cultural del Morell, dilluns 2 de juliol de 9 a 11 hores, dimarts 3 de juliol de 17 a 21 hores, i dimecres 4 de juliol de 9 a 11 hores.

El mes de juliol continuarà amb l’Apatapa, del 12 al 15, i la traca final arribarà amb la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, del 20 al 30.

tracking