Diari Més

Laboral

El personal de neteja dels hotels de PortAventura programa concentracions per al mes de juliol

No han aconseguit cap acord amb l'empresa Claro Sol Facilities en la mediació de Departament de Treball

Els treballadors dels hotels de PortAventura es concentraran tots els dilluns i divendres de juliol.

Desconvocada la vaga del personal de neteja dels hotels de PortAventuraPortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de neteja de pisos i bugaderia dels hotels de PortAventura –empleats de l’empresa Claro Sol Facilities–, tornen a estar en peu de guerra, després de no haver aconseguit capacord en la mediació celebrada a les oficines del Departamentde Treball de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. El personal ha acordat en una assemblea iniciarconcentracions de protesta, a partir d'aquesta setmana, tots els dilluns i divendres de juliol. Les mobilitzacions es faran de 15.30 a 17 horesa la rotonda d'entrada als Hotels PortAventura i Hotel Caribe, a l'avingudaAlcalde Pere Molas.

Els motius de la concentració són manifestar el desacord de la plantilla amb «la situació de sobrecàrrega de treball i d'incompliments laborals que fatemps que pateix el personal de pisos i bugaderia de Claro Sol a PortAventura, com a conseqüència de la subcontractació d'aquesta activitat al'empresa multiserveis Claro Sol Facility Services SLU».

Segons el sindicats CCOO i UGT, la línia d'actuació d'aquesta empresa multiserveis «està permetent amb la

seva gestió que s'incrementi la càrrega de treball de la plantilla, que esveu pressionada per acabar totes les tasques que diàriament té encomanades,tot i sobrepassar el que humanament el personal pot dur a terme en una

jornada habitual, amb el consegüent increment del risc de patir lesionsderivades de l'excés d'activitat i amb la preocupació afegida que laqualitat del servei s'està veient afectada».

Amb les concentracions, que es faran els dies 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, i 30 de juliol,elComitè d'Empresa, volaconseguir «un acord que permeti que Claro

Sol estableixi unes condicions dignes per a tot el personal que prestaserveis als Hotels de PortAventura».

Els treballadors deneteja de pisos i bugaderia dels hotels de PortAventura van programar una vaga per al 28 i 29 d'abril, però va quedar desconvocada ja que empresa i sindicats van entrar «en un període de negociació». Finalment, la falta d'acord entre ambdués parts ha comportat la convocatòria de noves mobilitzacions durant el mes de juliol.

tracking