Diari Més

Policial

Detingut un rodenc per cometre dos furts a Calafell i el Vendrell el mateix dia

L'home hauria robat a dues ancianes, que es trobaven assegudes en dues terrasses dels dos municipis

L'home

Detingut un rodenc per cometre dos furts a Calafell i el Vendrell el mateix diaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Roda de Berà, ha estat detingut aquest dimecres com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i un furt.

Al voltant de les 11.40 hores del dia 27 de maig, es va rebre avís d’un robatori violent ocorregut en una terrassa exterior d’un establiment ubicat al carrer Garona de Calafell. Quan els agents van arribar al lloc van confirmar que una dona de 77 anys havia patit lesions de caràcter lleu en rebre l’estrebada a la bossa de mà mentre es trobava prenent una consumició. La víctima va informar que li havien sostret diners, unes ulleres de sol, documentació i una tablet.

Una estona després, pels volts de les 12.30 hores, es va rebre un avís d’un furt d’una bossa de mà a una dona de 83 anys que es trobava asseguda en una terrassa d’un establiment ubicat a l’avinguda Palfuriana del Vendrell. El lladre li va sostraure documentació, diners, targetes de crèdit i un telèfon mòbil.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació en què van recollir diversos indicis i informacions de les víctimes i testimonis. Els investigadors van concloure que es tractava del mateix individu i el van poder identificar i detenir.

El detingut, amb un antecedent previ per robatori amb violència, ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

tracking