Diari Més

Comerç

La Unió de Botiguers de Montblanc sorteja 500 euros i regala 14.000 vals d'aparcament durant l'estiu

La campanya, que compta amb el suport municipal, s'iniciarà el pròxim 2 de juliol als 70 comerços associats

Imatge dels guanyadors dels vals durant la campanya de l'any passat.

La Unió de Botiguers de Montblanc sorteja 500 euros i regala 14.000 vals d'aparcament durant l'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim 2 de juliol, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) posa en marxa la campanya promocional d'estiu, que enguany finalitzarà el 28 d'agost. Durant la campanya, els 70 comerços associats entregaran als seus clients 14.000 vals d'aparcament, de 2 hores cadascun, per aparcar a les zones blaves de la vila, amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc.

Dinsla mateixa campanya, laUBCMmanté el sorteig de vals de compra pels clients. Les botigues repartiran 30.000 butlletes pel sorteig de 20 vals de compra de 25 euros cadascun. Les butlletes es podran dipositar en una urna situada al vestíbul de l'Ajuntament de Montblanc, a la qual enguany s'hi ha afegit una altra urna, situada a la Biblioteca de Montblancfins al28 d'agost.

El sorteig es farà el 29 d'agost i els premis s'hauran de gastar elpròxim 1de setembre. L'associació comercial també fa difusió promocional amb l'edició d'un cartell, i donarà a conèixer la campanya 'Viu un estiu de premis refrescants!' a través de les seves xarxes socials de laUBCM.

tracking