Diari Més

Successos

Detingut un atleta turc dels Jocs per una presumpta agressió sexual a una britànica a Salou

El jove ha explicat que havia conegut a la noia en una discoteca i que havien intimat voluntàriament

Imatge de la platja Llevant que es troba al carrer Colom de Salou.

Detingut un atleta turc dels Jocs per una presumpta agressió sexual a una britànica a SalouGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra estan investigant una presumpta agressió sexual en una platja de Salou durant aquesta matinada. La Policia Local de Salou hauria rebut un avís, a les 5.15 hores, d'una noia que demanava ajuda al carrer Colom. Quan els agents han arribat al lloc dels fets, la jove de 25 anys i de nacionalitat britànica els ha explicat que havien intentat abusar d'ella.

El presumpte agressor, un jove de 26 anys i de nacionalitat turca, ha acudit a la zona al cap d'una estona. Aquest, esportista de la delegació turca dels Jocs Mediterranis, ha comentat que ell i la noia s'havien conegut en una discoteca i que havien intimat voluntàriament.

Finalment, la noia ha decidit denunciar al jove, activant el protocol d'actuació en aquests casos. La Policia Local ha derivat a la víctima al Centre d'Atenció Primària de Salou per tal de fer-li un reconeixement mèdic i forense.

Els agents han procedit a la detenció del presumpte autor de l'agressió sexual, el qual passarà properament a disposició judicial. Els Mossos estan prenent declaració a la víctima, al pressumpte autor i als possibles testimonis a la comissaria de Campclar. La investigació es troba oberta per esclarir els fets.

tracking