Diari Més

Seguretat

Quatre nous agents reforcen la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet durant l'estiu

La seva vigilància es farà a peu o en bicicleta i se centrarà a les platges i a la zona comercial, on hi ha més afluència de gent durant aquest període de l'any

Tres d'aquests agents van prendre possessió del càrrec el passat 22 de juny en un acte celebrat a la Casa de la Vila, mentre que l'altre ja ho va fer l'any passat.

Quatre nous agents reforcen la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet durant l'estiuAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reforça aquest estiu amb la incorporació de quatre nous agents que vetllaran per la seguretat ciutadana. Aquests efectius estan actius des del passat 18 de juny i finalitzaran les seves tasques el 17 de setembre. La seva feina consistirà en la vigilància de platges i vies públiques, regulació del trànsit i control de compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana. Es desplaçaran a peu o en bicicleta i posaran especial atenció a la zona de platges i a la comercial.

Tres d’aquests agents van prendre possessió del càrrec el passat 22 de juny en un acte celebrat a la Casa de la Vila, mentre que l’altre ja ho va fer l’any passat. Els agents van rebre la credencial de policia de mans de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; acompanyat pel regidor de Seguretat, Frederic Escoda, pel cap de la Policia Local, Jordi Jiménez, i els dos agents que s’han ocupat de formar-los.

Amb la incorporació d’aquests quatre agents de reforç, la Polica Local disposarà aquest estiu d’un total de 21 efectius.

tracking