Diari Més

El president Torra presidirà els 100 anys de la Biblioteca Popular de Valls

A banda de l'acte commemoratiu, el president realitzarà una visita institucional per Valls

Biblioteca Popular de Valls.

El president Torra presidirà els 100 anys de la Biblioteca Popular de VallsAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del centenari de la Biblioteca Popular deValls, el president de laGeneralitat, Quim Torra, presidirà l'acte decommemoració, demà dissabte 23 de juny. L'acte se celebrarà davant l'edificinoucentistaa les 12 h del migdia.

La Biblioteca Popular de Valls va ser la primera creada per la Mancomunitat de Catalunya, l'any 1918 i va esdevenir un referent de les biblioteques catalanes. En primer lloc, el president visitarà l'Ajuntament de Valls, on realitzarà una visita institucional isingràelLlbired'Honor. També visitarà el Museu Casteller de Catalunya i la Biblioteca Comarcal de l'Alt Camp. Les corals vallenques; Cor Audite, Suite Cor, Espinavessa, Cors Alegres,Terpsícorei Aroma Vallenca interpretaran el Cant de la Senyera. La consellera de Cultura, Laura Borràs, l'alcalde de Valls, Albert Batet, i el president de la Diputació, Josep Poblet, acompanyaran el cap de l'Executiu en aquest acte.

El músic Jordi Jubany serà un dels altres protagonistes de la celebració, en la qual també prendran part les colles castelleres de la ciutat, els gegants i el grup de grallersBufalodre. A l'acte hi intervindran els escriptors MargaridaAritzetai Lluís Figuerola i la directora de la Biblioteca Carles Cardó, MarinaBlàvia, que farà una glossa dels 100 anys de la Biblioteca.

tracking