Diari Més

Montblanc portarà les sardanes a Washington

Montblanc estarà representada a Washington de la mà d'Adifolk a l'Smithsonian Folklife Festival

Diverses persones ballant sardana a Montblanc i dos músics de la cobla.

Montblanc portarà les sardanes a WashingtonACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu de «Montblanc, Capital de la Sardana 2018» aquesta vila portarà el ball més típic català, la sardana, al continent americà. Montblanc estarà representat a l'Smithsonian Folklife Festival de la mà de l'associacióAdiFolk.

L'Smithsonian Folklife Festival, és un festival amb més de 50 anys de trajectòria a Washington, que enguany ha volgut representar la cultura catalana. Del 27 de juny al 8 de juliol,Adifolkparticiparà en aquest festival amb tot un seguit d'activitats, xerrades de cultura popular, així com la coordinació de les cercaviles diàries i els dos diumenges a la tarda amb un espectacle que agruparà a tots els grups de cultura popular, la «Festa Major a Catalunya». Més de 400 persones, entre castellers, gegants, cobles, bestiari i diables i altres. A més, el montblanquí Ivan Besora, encapçalarà la delegació d'Adifolkcom a president de l'Associació per a la Difusió del Folklore de Catalunya.

L'associació d'entitat públicaAdiFolk, té l'objectiu de promocionar i dinamitzar la cultura popular catalana i, donar a conèixer Catalunya. És membre fundadora de la Federació d'Ateneus i des de la seva fundació, l'any 1988, ha portat la cultura popular catalana per arreu d'Europa.

tracking