Diari Més

Les platges de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant ja estan llestes per l'estiu

S'han realitzat diverses millores a càrrec de l'Ajuntament a partir d'un estudi encarregat per la Regidoria de Turisme

Una de les millores que s'han realitzat a les platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Les platges de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant ja estan llestes per l'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les platges de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant ja estan preparades per la temporada d'estiu. Els usuaris disposaran de diverses millores a càrrec de l'Ajuntament i tenint en compte un estiu de la Regidoria de Turisme que va ser encarregat a una empresa especialitzada en desenvolupament de projectes turístics.

Una de les principals novetats és un espaibabypoint, aquest indret disposa d'ombra per atencions als infants o per donar el pit. Està situat davant del camp de futbol. També s'han habilitat nous estacionaments de bicicletes a totes les platges. Una altra gran novetat són les rutes submarines a la Platja de l'Arenal, a la CalaBeai a la Platja de l'Almadrava, on s'han instal·lat plafons submarins amb una boia en què hi ha informació i fotografies de les espècies aquàtiques. D'altra banda, per facilitar l'accés a la Platja de l'Arenal a les persones amb mobilitat reduïda i a les famílies amb cotxets, s'hi ha instal·lat una passera nova que uneix l'escala de formigó amb l'accés a la Platja de l'Arenal. S'han homogeneïtzat les passarel·les i s'han instal·lat bancs, així com serveis mínims de dutxa, papereres i lavabo.

Des del passat 6 de juny està operatiu el servei de socorrisme els caps de setmana, de les 10.30 h a les 19.30 h. A partir del 24 de juny i fins a l'11 de setembre aquest servei s'oferirà cada dia de la setmana, en el mateix horari. I del 12 de setembre al 12 d'octubre, es realitzarà els caps de setmana. A més, les plataformes aquàtiques estaran a disposició dels usuaris a partir del 24 de juny.

tracking