Diari Més

El Morell, a punt per a la competició de bàdminton dels Jocs

Al pavelló s'ha habilitat una sala per als àrbitres i s'han renovat els seients de les graderies, entre d'altres accions

El pavelló

El Morell, a punt per a la competició de bàdminton dels JocsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Municipal d’Esports del Morell és una de les seus on es disputaran les diferents competicions que formaran part del Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que s’inauguren oficialment aquest divendres. Al Morell s’hi disputaran competicions de bàdminton, entre el 23 i el 26 de juny. El president de la Diputació, Josep Poblet, i l’alcalde del Morell, Pere Guinovart, acompanyats de Francesc Roca, regidor de l'Ajuntament de Tarragona, han visitat avui les millores realitzades a l’equipament esportiu. A l'acte també han assistit representants de la corporació i de les entitats municipals.

Els treballs realitzats al Pavelló Municipal d'Esports del Morell s'han centrat en l'habilitació d'una sala per als àrbitres i la renovació dels seients de les graderies. A més, seguint els requisits específics per a la pràctica del bàdminton, s'han instal·lat vinils i cortines per evitar la llum natural durant les competicions. Aquestes obres, impulsades per la Diputació i l'Ajuntament del Morell, han suposat una inversió de 24.000 euros.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la millora dels equipaments esportius dels 14 municipis que són seu dels Jocs Mediterranis, millorant i adequant les seves instal·lacions a les diferents disciplines esportives que acolliran. Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, El Morell, la Pobla de Mafumet, Reus, Salou, la Selva del Camp, Tarragona, Torredembarra, Valls, Vila-seca i El Vendrell gaudiran d'unes excel·lents instal·lacions per als esportistes professionals que participaran en els Jocs. Uns equipaments que després podrà gaudir la ciutadania i que ajudaran a fomentar l'esport, el lleure i la salut.

tracking