Diari Més

Societat

Els padrins de l'orgue de Valls es reuneixen a l'esglèsia de Sant Joan

Prop de 150 mecenes van rebre els seus diplomes d'apadrinament

Prop de 150 mecenes van rebre els diplomes d'apadrinament de l'orgue de Valls.

Els padrins de l'orgue de Valls es reuneixen a l'esglèsia de Sant JoanCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'església de Sant Joan de Valls va acollir el dilluns al vespre l'acte d'entrega de diplomes als primers padrins de l'orgue de Valls, amb motiu de la Festa Major. En aquest hi van participarprop de 150 dels més de 180 padrins actuals del nou instrument.

Durant la vetllada el mossèn Joan Àguila, el diputat Mateu Montserrat i l'alcalde de Valls Albert Batet van fer entrega dels diplomes i d'uns tubs simbòlics a cada un dels padrins. L'acte va acabar amb els parlaments de la Parròquia de Sant Joan, de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Valls, institucionsque donen suport al projecte. Els participants es van fer una foto conjunta i multitudinària a les escales de l'altar del temple de Sant Joan, amb tots els assistents a l'acte.

La comissió ciutadana de l'orgue de Valls compta actualment amb més de 150 tubs apadrinats, més de 180 mecenes i un total de més de 100.000 euros en aportacions, xifra que preveu arribar als 150.000 euros molt properament, fet que suposarà unes 3/5 parts del projecte de subscripció popular completades.

tracking