Diari Més

Els Amics dels Gegants participen en una trobada de bestiari a la ciutat francesa de Montblanc

Aquests van segellar amb la colla del Poulain el compromís de mantenir viu el contacte entre les dues poblacions que porten el mateix nom

Els Amics dels Gegants participen a una trobada internacional de bestiari a la ciutat francesa de Montblanc.

Els Amics dels Gegants participen a una trobada internacional de bestiari a MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 32 components de la colla Amics dels Gegants de Montblanc van participar aquest cap de setmana en una trobada internacional de bestiari a la ciutat francesa que porta el mateix nom.Arribats a destí, Els Veguers, la Mulassa i la Mulasseta,el Drac i el Drac Petitvan fer l’entrada a plaça.

El dissabte, durant tot el matí, davant l’ajuntament les colles de bestiari convidades anaven exposant els diferents elements festius convidats per la trobada internacional de bestiari que aplegava colles de França i Catalunya. A mig matí, el grup de dansa de bastons de la vila francesa va obrir una ronda de lluïment, amb els balls dels Dracs, la Mulassa i la Mulasseta i els Gegants Els Veguers de Montblanc. El plat fort, arribava després de dinar, amb la cercavila de tots els grups arribats de diferents poblacions occitanes, que va recòrrer els carrers de la població per acabar de nou davant l’ajuntament. En aquest moment cada grup va oferir una actuació de lluïment amb les respectives bèsties festives.

Finalment, el diumenge l'alcalde de la vila francesa va oferir una recepció d’agraïment a la sala de sessions de l’Ajuntament. Els Amics dels Gegants van segellar amb la colla del Poulain el compromís de mantenir viu aquest contacte entre les dues poblacions.

L'alcalde de la ciutat francesa va rebre als Amics dels Gegants a l'Ajuntament.

Els Amics dels Gegants participen en una trobada de bestiari a la ciutat francesa de MontblancCedida

Els Amics dels Gegants van participar a una trobada internacional de bestiari amb colles de França i Catalunya.

Els Amics dels Gegants participen en una trobada de bestiari a la ciutat francesa de MontblancCedida

tracking