Diari Més

El Liceu a la fresca dóna el tret de sortida al programa Estiu a la Pedrera

Entre les properes actuacions, s'hi troba la de la cantant Marina Rossell o el grup Animal, entre d'altres

Els assistents van poder gaudir de tres hores d'òpera en pantalla gegant.

El Liceu a la fresca dóna el tret de sortida al programa Estiu a la PedreraAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte Liceu a la Fresca va donar el tret de sortida, aquest dissabte 16 de juny a la nit, el programa Estiu a la Pedrera. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Cultura amb l’objectiu d’apropar cultura i actes lúdics a l’entorn natural de la Pedrera de l’Elies. En concret, els espectadors van gaudir en aquest entorn i amb una pantalla gegant de l’òpera Manon Lescaut, de Giacomo Puccini.

Les activitats del programa Estiu a la Pedrera tindran lloc, a excepció d’una d’elles, els dissabtes a les 10 de la nit a la Pedrera de l’Elies. La propera actuació serà el 30 de juny amb un concert a càrrec dels alumnes de Músics- Escola de Música de Roda de Berà, sota la direcció d’Albert Recasens, i la Coral Verge de Berà.

Entre les actuacions previstes, d'entrada lliure, s’hi troba la cantant Marina Rossell, el grup musical Animal, un concert de música clàssica a càrrec de Carlos Mora i Fanny Mayo amb recital poètic del periodista Luis del Olmo, o la projecció del documental Petitet, guanyador al FIC-CAT 2018, entre d’altres. Pots consultar el programa en aquest enllaç.

tracking