Diari Més

Societat

Torna el concurs per buscar la cançó de l'estiu del Camp de Tarragona

L’artista o grup guanyador actuaran a les festes de Sant Magí, al Festiuet de Valls i a les Nits Daurades de Salou

TAC12 i la Cooperativa Combinats busquen la

Torna el concurs per buscar la cançó de l'estiu del Camp de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna una nova edició delconcurs La Cançó de l’Estiu del Camp de Tarragona organitzat per latelevisió TAC12 i la Cooperativa Combinats.Aquest té com afinalitat trobar la millor cançó estiuenca del territori d’influència de la televisió local. Amb el concurs s'ofereix l'oportunitat als músics de tot el territori català de donar a conèixer la sevamúsica a través dels diferents canals i plataformes que ofereix el concurs.

Una de les novetats de la tercera edició del concurs és la incorporació d’un tercerescenari. L’artista o grup guanyador actuarà al programa de festes de Sant Magí a

Tarragona el 17 d’Agost. També ho farà el dia 11 d'agost al festival de rock català Festiuet de Valls i a lesNits Daurades de Salou.

D’altra banda, el premi econòmic també aumenta fins als 1.500 euros.La cançó guanyadora es convertirà en la melodia delsmolinets promocionals de TAC12 i del programa Estiu12 des del 2 juliol al 9 de setembre.

Els participants podran inscriure les seves creacions a través de la plataforma digitalwww.participo.cat fins el proper 22 de juny. El nom de la cançó guanyadora es

donarà a conèixer el 3 de juliol.

tracking