Diari Més

Els Jocs Mediterranis estaran presents a la 32a fira Turismar

La fira multisectorial donarà la benvinguda als que vénen a estiuejar al Vendrell i Coma-Ruga

Turismar del 2017.

Els Jocs Mediterranis estaran presents a la 32a fira TurismarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sardanes, actuació castellera, castell de focs, concerts, espectacles de carrer, exhibicions esportives, food trucks i moltes més activitats, és el que portarà la 32a edició de la fira Turismar del Vendrell. A més, enguany es dedica als Jocs Mediterranis, -ja que El Vendrell és seu amb l'handbol femení- i també a la riquesa mediambiental que disposa el municipi.

La plaça dels Germans Trillas i l'avinguda Brisamar de Coma-ruga, s'ompliran de les activitats de la Turismar del 22 al 24 de juny. Aquesta fira dóna la benvinguda als estiuejants que ja arriben a Vendrell i a les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per passar les vacances. A banda dels estands multisectorials, es durà a terme actes en paral·lel adreçats sobretot a un públic familiar. Aquest any, com a novetat, s'hi han inclòs diverses activitats de coneixement de l'entorn dels ecosistemes de Masia Blanca, de les Madrigueres i del corriol camanegre a fi d'apropar la riquesa mediambiental del municipi a veïns i visitants.

Un projecte que té com a objectiu fomentar l'activitat turística i econòmica de Coma-ruga, tindrà un stand a la fira a càrrec de l'Ajuntament del Vendrell. En aquest projecte s'ha invertit 2 milions d'euros, i mitjançant l'ajut econòmic FEDER es vol recuperar l'espai públic i els elements patrimonials del centre urbà. L'espectacle inaugural «Màgia per triomfar», iniciarà divendres 22 de juny a les 18 h la fira Turismar, amb la recreació de diferents escenes vinculades a l'esport de l'època romana.

tracking