Diari Més

Medi Ambient

L'abocament controlat d'aigües residuals podria restringir el bany a Torredembarra, Creixell i Roda

El vessament correspon a una aturada programada de l'EDAR, que s'efectuarà des d'avui i fins al dijous

Imatge d'arxiu de la platja de Torredembarra.

L'abocament controlat d'aigües residuals podria restringir el bany a Torredembarra, Creixell i RodaAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de la Generalitat ha alertat que la qualitat de l'aigua de les platges de Torredembarra, Creixell i Roda de Barà es podria veure alterada per un abocament al mar d'aigües residuals. El vessament, comunicat per l'Agència Catalana de l'Aigua, correspon a una aturada programada l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals(EDAR) que s'efectuarà des d'avui i fins al dijous. Aquesta es durà a terme a través de quatre emissaris, un dels quals es troba a menys de 500 metres de la platja, dins el terme municipal de Roda de Berà.

Toti que l'abocament és fa mar endins, la ploma d'aigües residuals podria alterar la qualitat de les aigües de bany de les platges del voltant del lloc de l'incident i fins i tot, el bany es podria veure restringit temporalment.

Els ajuntaments dels tres municipis han avisat públicament als ciutadans a través de les seves xarxes socials. De moment, cap d'ells ha restringit el bany a l'espera de si, finalment, les aigües residuals arriben a les seves platges.

tracking