Diari Més

Municipis

La Diputació de Tarragona destinarà gairebé 12 milions d'euros a 98 municipis

La primera selecció del Pla d'Acció Municipal 2018 destinarà el pressupost a municipis del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Façana de la Diputació de Tarragona.

Gairebé 12 milions d'euros destinarà la Diputació de Tarragona a 98 municipisGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha aprovat la concessió d'11.834.899 euros per a 98 municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en la primera selecció del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2018. Un total de 200 actuacions es beneficiaran de les ajudes concedides a través d'aquesta selecció.

Del total de les subvencions concedides en aquesta primera fase, els ajuntaments destinaran més de vuit milions d'euros -el 71% de l'import atorgat- a realitzar noves inversions i la resta, uns tres milions d'euros, s'invertiranasufragar despeses corrents. Aquests 22 milions d'euros es destinen perquè els municipis i les entitats descentralitzades puguin fer realitat nous projectes i per ajudar-los a sufragar les despeses corrents. En aquesta fase s'hi han presentat 207 projectes més i es preveu que la Diputació de Tarragona resolgui aquestes sol·licituds al mes de setembre. Aquesta dotació forma part dels més de 80 milions d'euros que la Diputació destinarà a aquest objectiu al llarg del període 2017-2020.

tracking