Diari Més

Judicial

Presó provisional sense fiança per la vila-secana relacionada amb la mort d'una dona a Reus

La causa està oberta per un delicte d'homicidi o assassinat, a concretar a mesura que avanci la instrucció

Dos agents dels Mossos d'Esquadra de paisà que investiguen la mort d'una dona al carrer dels Pelleters al polígon Alba de Reus/Vila-seca.

dona morta, mossos esquadra, polígon alba, successos, vila-seca, reusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció número 4 de Reus ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a la detinguda relacionada amb la mort d'una altra dona el cap de setmana passat. La causa està oberta per un delicte d'homicidi o assassinat, que es concretarà a mesura que avanci la instrucció.

El passat dissabte a la nit, els Mossos d'Esquadra van localitzar una dona morta,una veïna del Morell de 59 anys, amb signes de violència a l’interior d’un vehicle que estava obert i amb els quatre intermitents al carrer Pelleters del polígon Alba, molt a prop del municipi de Vila-seca.

Arran d’aquests fets la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona va obrir una investigació que va permetre detenir una dona, veïna de Vila-seca de 57 anys, que estaria relacionada amb els fets.

L'autòpsia practicada a la veïna de 59 anys del Morell trobada sense vida va confirmar que la dona va patir una mort violenta.

Segons fonts properes a la investigació, la víctima hauria contactat amb els seus familiars per telèfon dissabte al matí. La família l'esperava a l'hora de dinar però, com que no s'hi va presentar, van alertar als cossos policials, malgrat que no es va formalitzar la denúncia.

tracking