Diari Més

Un sopar de motxilla a la plaça Nova, principal novetat del Sant Joan a Alcover

El principal escenari de la festa i on es duran a terme gairebé la totalitat de les activitats serà la plaça Nova

Les activitats de Sant Joan començaran a les 19h i s'allargaran fins a la matinada.

Un sopar de motxilla a la plaça Nova, principal novetat del Sant Joan a AlcoverCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Nova d'Alcover serà l'escenari de gairebé la totes les activitats de la revetlla de Sant Joan, el proper dissabte 23 de juny. Els actes s'iniciaran a les 19h i es farà el taller de manualitats infantil Fem una torxa! càrrec del Ball de Diables Bruixots d’Alcover. Aquesta torxa s'utilitzarà després per encendre la foguera.

La Flama del Canigó arribarà a l'església Vella a les 20.30h i s'anirà en cercavila fins a la plaça Nova. Seguidament es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama i la lectura sàtira, i un cop finalitzades, es farà l'encesa de la foguera.

Com a principal novetat d’enguany, s'ha organitzat el Sopar de Motxilla a les 22h en què cadascú ha de portar el seu menjar i l'organització facilitarà les taules i cadires, els estris, coberts, i el cava i la coca de Sant Joan. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer abans del 20 de juny a través del formulari habilitat a www.alcover.cat. La música també serà protagonista de la nit més curta de l'any amb l'actuació dels Dj's Astèrix i Obèlix a partir de les 23.30h amb música de tots els temps, i, a continuació, i fins ben entrada la matinada, serà el torn de Dj Maromo i Dj Jordi.

El Sant Joan alcoverenc està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Ball de Diables Bruixots d'Alcover.

tracking