Diari Més

La Pobla, preparada per rebre els Jocs Mediterranis

El recinte acollirà fins a sis partits de futbol durant l'esdeveniment esportiu

El recinte acollirà fins a sis partits de futbol durant l'esdeveniment esportiu.

La Pobla, preparada per rebre ela Jocs MediterranisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla hareformat les instal·lacions municipals que acolliran les competicions de futbol durant els Jocs Mediterranis. Al recinte esdisputaran fins a sis partits de la competició defutbol. Entre ells, La Pobla coneixerà l’equip guanyador de la medalla de bronze, a més de

determinar un dels finalistes i el setè classificat de la competició.

L'estrena oficial del recinte va comptar ambel diputat Joan Olivella, en representació de la Diputació de Tarragona, i de Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla.

En la renovació del recinte s’ha millorat la superfície de joc i els accessos, els serveis i les instal·lacions interiors de l’equipament, que són compartits pel camp de futbol i pel pavelló annex.Entre les millores introduïdes hi ha la construcció de serveis higiènics amb accés directe desde les graderies, la remodelació integral dels vestidors, la creació d’una sala polivalent per aautoritats, equip directiu i treballs d’oficina, la reforma de la sala de premsa, la modificació delsaccessos, paviments i recollida d’aigua pluvial i la substitució de la gespa artificial del camp de futbol,instal·lada l’any 2006.

tracking