Diari Més

La Diada del Pop arriba diumenge amb la previsió de servir prop de 4.500 degustacions

L’esdeveniment serveix per donar el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques del Pop, que se celebren del 2 al 17 de juny

Foto de família dels restaurants participants amb l'alcalde Fran Morancho i la regidora de Turisme Yolanda Pérez.

La Diada del Pop arriba diumenge amb la previsió de servir prop de 4.500 degustacionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per celebrar la Diada del Pop, que tindrà lloc aquest diumenge 3 de juny al Bosquet del Llastres, a la Punta del Riu de Miami Platja. Aquest acte serveix per donar el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques del Pop, que se celebren del 2 al 17 de juny, i tastar les creacions que els nou restaurants participants serviran en les jornades.

La Diada començarà a les 11.30h del diumenge. Durant la celebració, s’oferiran 2 degustacions a 3 euros o bé 8 degustacions a 10 euros. Les begudes, totes a 1 euro, s’hauran d’adquirir a banda. A més, també es duran a terme activitats pels més petits i un concert de la formació Two Sistas. Hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami Platja.

Cal dir que a més de les creacions dels nou restaurants participants, durant les Jornades Gastronòmiques també es podrà tornar a gaudir de la Tapa Pop, en què els establiments ofereixen el plat de pop en format tapa i una beguda per 3 euros. A més, tots aquells que omplin les butlletes corresponents optaran al sorteig de diversos premis.

El Bosquet del Llastres, escenari també de la fotografia de família

A més d’acollir la Diada del Pop, el Bosquet del llastres també ha estat l’escenari de la tradicional fotografia de família dels restaurants participants. L’acte ha tingut lloc aquest matí i hi han participat l’alcalde Fran Morancho i la regidora de Turisme, Yolanda Pérez.

tracking