Diari Més

Judicial

La Fiscalia Provincial demana el sobreseïment i l'arxiu de les actuacions judicials sobre Josep Poblet en el cas del Centre de Salut

També reclama el mateix per a Manuela Moya i Rafel Bertrán

Pla obert de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, sortint de declarar dels jutjats de Tarragona acompanyat del regidor Xavier Farriol. Imatge del 15 d'abril del 2016

Reus, arquitecte, Jorge Batesteza, presumpta, alcalde, Josep Poblet, CAP, regidor, Innova, Vila-seca, jutjat, Tarragona, construccióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Davant l’escrit d’acusació que va presentar la CUP de Reus contra l’alcalde de Vila-seca Josep Poblet, la regidora Manuela Moya, i els arquitectes Rafel Bertrán i Jorge Batesteza, la Fiscalia Provincial de Tarragona ha demanat el sobreseïment i l’arxiu de les actuacions sobre la construcció del centre de Salut, en el marc del cas Innova.

Mitjançant un extens i argumentat escrit, la Fiscalia argumenta que l'obra va resultar «finalment amb un cost més econòmic que l'inicialment calculat, sorprenent tenint en compte la proporció i complexitat de l'obra realitzada».

A més, assegura que «no hi ha sospita que s'hagués forçat la contractació de l'arquitecte» i que «els seus honoraris van ser completament proporcionats a l'envergadura del treball realitzat». Pel que fa a l'aspecte econòmic, l'escrit detalla que «les arques municipals en van sortir ben parades».

Josep Poblet ha declarat que «sempre hem dit que les coses es van fer bé i que calia tenir confiança en la justicia i en el bon final d’aquestes actuacions». «Per tant, és lògic que el Ministeri Fiscal reconegui la correcció dels nostres actes en relació a la construcción del Centre de Salut de Vila-seca», ha afegit l'alcalde de Vila-seca.

Finalment, ha tingut paraules pels cupaires: «Llàstima, però, que la CUP de Reus, allunyat de la vida pública de Vila-seca i d’aquest procediment, vulgui insistir en les seves acusacions».

tracking