Diari Més

Constantí esdevé escenari del Tarraco Viva amb activitats pels infants

'Vèncer a Olímpia! Celebrem uns jocs... a la grega!' és l'activitat esportiva que s'ha dut a terme avui i diumenge en format familiar

Els nens i nenes participant en una de les activitats.

Constantí esdevè escenari del Tarraco Viva amb activiats pels infantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'activitat Vèncer a Olímpia! Celebrem uns jocs... a la grega!, dedicada a un públic infantil que s'ha dut a terme avui 25 de maig i tornarà aquest diumenge de 27 de maig per a un format familiar.

Aquesta activitat ha estat reservada pel públic escolar on tots els centres educatius de Constantí han pogut conèixer de primera mà com eren els jocs a l'antiga Grècia. Els nens i nenes s'han transformat en jutges, lectors, sacerdots i autèntics antics grecs. Les activitats anaven destinades perquè els participants es convertissin en autèntics atletes tot fent salt de llargada, llançament de disc, llançament de javelina, curses de velocitat i de resistència.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, a partir del projecte que s'està portant a terme a les escoles i institut de Constantí, «Centelles, el nostre objectiu». L'acte ha anat acompanyat de música pel grupArqueoescena, que en tot moment ha estat amb el seguici. S'han entregat les corones als guanyadors i guanyadores de l'activitat i el grup musical ha fet el concert Ressons de l'Olimp.

tracking