Diari Més

El PP de l'Hospitalet vol limitar «les manifestacions de caràcter polític» a una zona restringida

La portaveu popular reclama mesures com les que s'apliquen durant les campanyes electorals

Imatge de llaços grocs penjats en un fanal.

El PP de l'Hospitalet vol limitar «les manifestacions de caràcter polític» a una zona restringidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular de Vandellós – L’Hospitalet de l’Infant ha anunciat que vol proposar en els pròxims plenaris, la creació d’una zona determinada «per a les manifestacions de caràcter polític», amb l'objectiu, afirma en un comunicat, que «es respecti la pluralitat de l’espai públic».

Segons la portaveu popular, Sílvia Pujol, «les darreres situacions d’enfrontaments ens preocupen i entenem que és obligació de tots cercar solucions que puguin aconseguir la convivència del dret a manifestar-se amb el dret a la discrepància ideológica. Ni tots els veïns del poble són independentistes, ni tots estan a favor de la permanència a Espanya».

La regidora popular afegia que estan estudiant la manera d'impulsar la proposta de crear un espai restringit, «però entenem que, atesa la situació actual, s’haurien de cercar solucions semblants a les que s’apliquen en campanya electoral perquè els carrers són de tots».

Aquesta setmana ha estat notícia l'agressió que van patir partidaris de la independència a Canet, quan van intentar defensar les creus grogues que havien instal·lat a la sorra de la platja per denunciar l'existència de presos polítics.

tracking