Diari Més

Turisme

Un centenar d'agents de viatge espanyols viuen una experiència de cap de setmana a la Costa Daurada

Organitzada per patronats de turisme i la federació d'hostaleria de Tarragona

Els agents de viatge al passeig marítim de Cambrils.

Un centenar d'agents de viatge espanyols viuen una experiència de cap de setmana a la Costa DauradaFEHT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar d’agents de viatge d'arreu d'Espanya han gaudit durant tot aquest cap de setmana passat del 'Costa Daurada Life', un 'famtrip' amb experiències úniques, tant des del punt de vista d’oci i cultura, com lúdic, gastronòmic i paisatgístic. Aquest programa ha estat organitzat per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca dins el pla de promoció turística de la Costa Daurada i, especialment, dels municipis del centre, Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda.

El programa tenia com a objectiu, segons explicava Eduard Farriol, president de la FEHT, «que els agents de viatges coneguessin la Costa Daurada, però sobretot, que visquessin la destinació per després poder-la prescriure als seus clients». «Ens sentim còmodes sent una destinació de sol i platja, però la Costa Daurada és molt més, tenim allotjaments renovats i reconeguts internacionalment, centenars d'opcions d'oci, gastronomia, cultura, natura...», afegia Farriol.

PortAventura, el Parc Samà, Siurana, la Tàrraco romana i el Tastum de Vila-seca, entre d'altres, han estat algunes de les experiències que han pogut viure els agents de viatge durant la seva estada a la Costa Daurada.

'Costa Daurada Life' s’emmarca dins del pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins de la FEHT i PortAventura World.

Es tracta d'una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts procedents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori.

tracking