Diari Més

Oscárboles i Pedro Giménez superen la segona fase de Factor X

Els dos cantautors van aconseguir una cadira dintre de l'equip dels Adults dirigit per Fernando Montesinos

Els dos artistes van superar la fase de les cadires de Factor X.

Oscárboles i Pedro Giménez superen la segona fase de Factor XFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoníOscárbolesi el cunitenc Pedro Giménez van aconseguir passar una fase més del programa deTelecinoFactor X. Els dos havien entrat al nou talent show després de passar les audicions davant del jurat format per RistoMejide,FernandoMontesinos, Xavi Martínez i LauraPausini.

El primerafer-ho va serÓscarNoguera, conegut artísticamentcom aOscárboles, amb un tema propi sobre els poderosos del futbol. Només entrar al plató Noguera va rebre una gran ovació, sobretotde la juratfemenina. El geni de la guitarra va conquistar al públic, al jurat i, sobretot, aFernandoMontesinos, que és qui dirigirà l'equip dels Adults.

Mejidetambé va voler valorar l'artista i va assegurar queOscárboles«és un delsnoismés intel·ligents que he vist a sobre d'un escenari». Mentre que el presentador Jesús Vázquez es va quedarmeravellatper les seves lletres perquè expliquen «veritats com a punys». El tarragoní va aconseguir una de les cinc cadires per continuar al programa.

Minuts després va ser el torn del cunitenc Pedro Giménez. El del Baix Penedès va tornar a sobre de l'escenari amb un tema propiTodoDeberíaSer. LauraPausiniva destacar les lletres delcantautorde 42 anys, «semblen simples però, en realitat són molt profundes».

Montesinos ja tenia les cadires ocupades però la màgia de Giménez a sobre de l'escenari va fer que el juratacomiadésaJulioCésaren favor del cunitenc.

A continuació es poden veure les actuacions d'Oscárbolesi Pedro Giménez.

tracking