Diari Més

Oci

Aquopolis Costa Daurada estrena nova temporada aquest 17 de maig

Una de les novetats és l'ampliació dels diversos descomptes familiars existents

Imatge del parc aquàtic de la Pineda.

Aquopolis Costa Daurada estrena nova temporada aquest 17 de maigDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous, 17 de maig, Aquopolis Costa Daurada obre les seves portes una nova temporada. El parc ofereix 10 hectàrees de superfície amb zones per a totes les edats amb tematització hawaiana, 4 piscines, més de 20 atraccions, un gran Spa exterior de 450m2 per a relaxar-se amb cascades, jacuzzis i una platja amb sorra natural, al costat de zones VIP i Chill Out.

Aquest any, una de les principals novetats són els diferents descomptes familiars: 15% aplicables sobre el preu de l’entrada, per a famílies monoparentals, que es sumen a l’existent per a famílies nombroses.

El parc també ha programat de caps de setmana específicament dedicats a famílies nombroses ( 16 i 17 de juny) i a famílies monoparentals ( 23 i 24 de juny), amb entrades a 14.90€.

Aquopolis ha anunciat, a més, un calendari d’estiu amb nombrosos esdeveniments i activitats complementàries, amb electrovermuts ( 3 de juny i 1 de juliol) i sessions de zumba. El calendari complet es pot consultar a la pàgina web: www.costa-dorada.aquopolis.es i a pàgina de Facebook: Aquopolis Costa Dorada.

A banda del parc aquàtic, a Aquopolis es manté la presentació diària de dofins i lleons marins en l’únic delfinari de la Costa Daurada. També ofereix la possibilitat de realitzar una trobada exclusiva amb dofins per a interactuar amb ells en grups reduïts de persones.

tracking