Diari Més

Polèmica

Retiren la denúncia per la suposada agressió d'un membre del CDR a Torredembarra

L'incident es va produir el dissabte, quan una dona va intentar treure les creus grogues de la platja de Baix a Mar

Es tracta d'una acció del CDR del municipi per reclamar la llibertat dels emrpesonats

La platja de Torredembarra desperta plena de creus groguesManel Roldan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El judici per la suposada agressió d'un membre delCDRa una dona per voler treure les creus grogues de la platja Baix a Mar de Torredembarra no s'ha produït. La denunciant hadeciditretirar els càrrecs, tal com ha avançat ràdio Ona La Torre.

El dissabte al matí, la platja de Torredembarra va despertar plena de creus grogues. L'acció la va realitzar el Comitè de Defensa de la República (CDR) del municipi per reclamar la llibertat dels «presos polítics».

Una veïna, que va fer acte de presència a la platja, va voler retirar les creus i es va enfrontar a un dels membres delCDRque estaven presents. En un vídeo compartit a les xarxes socials es veu com la dona s'apropa als elements grocs i un home intentaprotegir-los. Finalment, desisteix i la veïna acaba donant puntades de peu a les creus.

La veïna va presentar una denúncia als jutjats contra el membre que volia protegir els elements que des delCDRhavien instal·lat a la sorra per agressió.

Aquest dimarts ha tingut lloc la citació als Jutjats del Vendrell. Per aquest motiu, elsCDRhavien fet una crida als veïns per concentrar-se a les portes del jutjat per donar suport al denunciat. Al final, el judici no s'ha celebrat, ja que la dona ha retirat ladenúncia.

tracking