Diari Més

Més de 7.500 racions a la ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes d'Altafulla'

La xifra supera la de l’anterior edició tot i comptar amb dos establiments participants menys

La tapa Eclipsi d'Arròs és una de les que més sortida ha tingut.

Més de 7.500 racions a la ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes d'Altafulla'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ruta gastronòmica ‘La Xoixeta. Tapes Bruixes d’Altafulla’ ha repartit 7.512 racions entre els 18 locals participants aquesta edició, celebrada del 13 al 29 d’abril. El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sànchez, ha fet un balanç «molt positiu» de l’esdeveniment, ja que aquesta xifra supera lleugerament la de l’anterior edició, que es va situar en les 7.000 racions, tot i haver comptat amb dos establiments participants menys.

La mitjana de tapes servides ha estat de 400 racions amb un volum total de negoci de 21.000 euros. La bruixa... Pata pop!, Eclipsi d'arròs i Kikets de llom han estat les tapes que més sortida han tingut de les que s'han ofert a un preu de 2,8 euros, amb cervesa Estrella Damm inclosa.

Aquells que han aconseguit omplir tot el llibret podran anar a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament abans del 8 de maig fins les 14h, per poder votar la tapa que més els ha agradat, rebre l’últim segell i ser obsequiat amb un regal. Tots els que hagin acabat la ruta participaran en un sorteig de 10 lots del Grup Estrella DAMM. L’establiment de la tapa guanyadora rebrà un reconeixement recordatori de l’organització, que serà un quadre inspirat en la bruixa Xoixeta.

tracking