Diari Més

Continua la problemàtica de la falta de personal a la Residència Alt Camp de Valls

El Comitè d’Empresa denuncia que l’Equip de Govern continua posant «pals a les rodes» als treballadors del centre

Els treballadors de la residència Alt Camp de Valls segueixen en peu de guerra

Els treballadors de la residència Alt Camp de Valls segueixen en peu de guerraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Residència Alt Camp de Valls continua patint la problemàtica de la falta de personal assistencial. Així ho denuncia el Comitè d’Empresa en un comunicat en què afirma que l’Equip de Govern, que és qui gestiona l’Hospital Pius de Valls i els seus serveis, «segueix posant pals a les rodes» als treballadors d’aquest centre.

El problema de la manca de personal assistencial ve donat per la disminució d’hores que estan patint les Auxiliars d’Infermeria i les Cuidadores de totes les plantes, ja que això fa que hagin d'assumir les càrregues de treball assistencial dia a dia però «es veuen obligades a deixar certes tasques pel següent torn de treball».

Des del comitè asseguren que «no pararem de denunciar la situació de precarietat laboral» i afirmen que «per falta de solucions en surten repercutits els nostres usuaris o residents, deixant de cobrir les necessitats bàsiques de les seves vides». Per tot això, els representants dels empleats exigeixen solucions «amb caràcter urgent» davant d’aquesta problemàtica.

tracking