Diari Més

Sabor Salou torna amb una imatge renovada

La vuitena edició comptarà amb 30 establiments participants i se celebrarà del 4 al 6 de maig

La fira Sabor Salou ha renovat la seva imatge en la seva vuitena edició.

Sabor Salou torna amb una imatge renovadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou torna a apostar per la gastronomia i restauració local amb una nova edició de Sabor Salou que se celebrarà del 4 al 6 de maig. La vuitena edició ofereix una renovada oferta gastronòmica i una nova imatge per apropar-se a la localitat i el seu valor gastronòmic.

La fira Sabor Salou, organitzada per la regidora de Participació Ciutadana, comptarà amb més de 30 establiments participants al llarg del passeig Jaume I de Salou.

La inauguració es durà a terme el divendres 4 de maig i comptarà amb la presencia de l’alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, i el xef Raimon Queralt, del restaurant Racó del riu, així com diversos regidors del consistori.

Nou espai central

La vuitena edició de Sabor Salou destaca per la utilització d’una carpa central on es duran a terme diferents tipus d’activitats lúdiques i gastronòmiques de la mà de diferents institucions i empreses de la zona. Entre aquestes hi haurà show cookings i diversos espectacles d'animació.Aquest espai servirà per a promocionar i donar a conèixer els productes de proximitat del Tarragonès.

Nova imatge per a Sabor Salou

Per aquesta nova edició s’ha optat per la realització d’una nova imatge de Sabor Salou on s’han utilitzat un total de 6 colors per tal de poder mostrar la diversitat que es pot trobar en aquesta fira gastronòmica. També s’ofereix una imatge més innovadora a un dels espais més coneguts i populars de la zona de la Costa Daurada. D’altra banda, també s’ha volgut representar una fusió del mar amb la ciutat: dos dels elements més característics de Salou.

Aquesta edició com a novetat el preu de les tapes degustacions s’ha unificat a 1,50 euros. D’aquesta manera, s’ha substituït la figura dels tradicionals salouets per un preu unitari per a totes les tapes degustacions de la fira.

La Fira Sabor Salou 2018 romandrà oberta fins el diumenge dia 6. Els horaris seran: divendres 4, de 17 a 22 hores; el dissabte 5, d’11 a 22 hores; i el diumenge 6, d’11 a 20 hores.

tracking