Diari Més

Empresa

Nitricomax celebra 20 anys sense accidents laborals

En un acte intern, Maxam ha reconegut la dedicació i el compromís constant dels treballadors de la planta d'àcid nítric

Imatge de l'acte de celebració dels 20 anys sense accidents laborals.

Nitricomax celebra 20 anys sense accidents laboralsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La planta de Nitricomax, pertanyent al grup Maxam, ha celebrat avui 20 anys sense accidents laborals. En un acte intern que ha tingut lloc aquest matí a Tarragona i que ha comptat amb la presència de l'alta direcció de la companyia a nivell global, Maxam ha reconegut la dedicació i el compromís constant dels treballadors de la planta d'àcid nítric.

«Es tracta d'una fita clau en matèria de seguretat i salut, del que no totes les companyies poden fer gala. Aquest resultat solament és possible gràcies a l'esforç i compromís diari de tots i cadascun dels treballadors que durant aquests 20 anys han conformat i conformen Nitricomax. Es tracta d'un llegat del que ens sentim orgullosos i que esperem transmetre als nous professionals que s'incorporin a la companyia», ha explicat César Valero, director de la planta de Maxam a Tarragona.

També Andrea Sánchez-Krellenberg, directora global de seguretat i salut de Maxam ha reconegut la gran labor dels professionals de Nitricomax a l'hora de «crear i mantenir una veritable cultura de prevenció i seguretat en la companyia». «A Maxam sabem que la seguretat i la salut ens concerneixen a tots. La nostra cultura de seguretat és el resultat d'un compromís col·lectiu multinivell de líders i individus dins de l'organització per fer de la seguretat una dimensió de negoci crítica», afegeix Sánchez-Krellenberg.

tracking