Diari Més

Serveis

La Pobla reestrena la Biblioteca municipal

L’acte de presentació del renovat equipament posa el punt i final a la celebració de la Setmana de la Cultura

L'equipament ha reordenat els seus espais.

La Pobla reestrena la Biblioteca municipalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els habitants de La Pobla es van donar cita el passat diumenge per veure la remodelació i l'ampliació de la Biblioteca municipal. La jornada de portes obertes va reunir un gran nombre d’assistents de totes les edats i, en especial, del més jove, que va omplir tant el racó infantil de la Biblioteca com l’auditori del Casal per gaudir amb l’espectacle Karaoke Kids.

Ubicada al segon pis de l’edifici del Casal Cultural, i amb més de 20 anys de trajectòria, la Biblioteca municipal de La Pobla ofereix un servei bàsic com a seu cultural i de difusió de coneixement. Però el pas del temps i l’evolució de les tecnologies feia cada cop més imprescindible replantejar aquest espai per adequar-lo a les necessitats actuals.

Amb la nova remodelació, la Biblioteca ofereix als seus usuaris diversos espais diferenciats i perfectament equipats: zona de lectura, zona d’estudi per a universitaris, zona d’informàtica, zona de lleure, zona de treballs en grup i, fins i tot, un racó infantil perfectament aïllat a nivell sonor.

Cultura més enllà dels llibres

A més, la Biblioteca de La Pobla exerceix com a epicentre cultural ja que també acull una important i constant activitat en el marc de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV. Des de la seva inauguració al febrer de 2012, l’Antena ha posat a disposició dels habitants de La Pobla un ampli ventall de propostes culturals amb activitats de tot tipus. Totes elles estan avalades per la URV i compten amb el suport i organització de l’Ajuntament de La Pobla i la col·laboració puntual de les diferents entitats del municipi.

Entre les propostes englobades en l’activitat de l’Antena del Coneixement, destaca el Club de lectura, que celebra reunions mensuals i que compta amb tres grups actius: adults, juvenil i infantil.

Finalment, la Biblioteca també acull un espai de cultura oral per a les famílies i, especialment, per als més petits de casa: l’Hora del conte. Cada mes, els millors conta contes visiten el racó infantil de la Biblioteca per oferir meravelloses històries que fan volar la imaginació de petits i grans.

tracking