Diari Més

Persegueixen i redueixen l'home que havia atracat amb una navalla a l'establiment on treballen

El mateix home també havia atracat amb un ganivet de cuina un establiment de l’Avinguda Roma de Tarragona

Imatge d'arxiu de dos cotxes de Mossos d'Esquadra.

S'emporten la barrera del peatge de l'AP-7 a Tarragona i els detenen a l'AmpollaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos treballadors d’un establiment de Cap Salou van perseguir i aconseguir reduir un lladre que acabava d’atracar amb un objecte punxant –molt probablement una navalla- en l’establiment on treballen. Es dóna el cas que l’individu, un veí de Tarragona de 38 anys, havia comès un atracament el dia abans, seguint el mateix mètode i en aquest cas amb un ganivet de cuina, a un altre establiment situat a l’Avinguda Roma de Tarragona.

Els fets es van produir aquest diumenge 15 d’abril a tres quarts de 3 de la tarda en un establiment del cap Salou. L’individu va entrar al lloc tot brandant un objecte punxant –tot apunta que era una navalla, tot i que no s’ha pogut acabar de determinar- i va amenaçar a un treballador per tal que li donés la recaptació de la caixa registradora. L’empleat li va donar els diners i l’home va fugir corrents.

Dos treballadors d’aquest mateix establiment però, en observar els fets, van sortir corrents tot perseguint al lladre. Els homes van aconseguir interceptar-lo i reduir-lo i van donar l’alerta dels fets als Mossos d’Esquadra. A l’arribada dels agents, l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Atracament amb ganivet de cuina a un establiment de Tarragona

Només un dia abans d’aquest succés, l’individu va protagonitzar un atracament amb el mateix mètode a un establiment de l’Avinguda Roma de Tarragona. Els fets van succeir el dissabte dia 14 d’abril a dos quarts de 8 del matí i, en aquest cas, l’home va amenaçar al treballador amb un ganivet de cuina. El lladre es va endur entre 100 i 150 euros i va fugir corrents del lloc. Els Mossos d’Esquadra van establir un dispositiu de recerca que va finalitzar sense èxit.

Després de la detenció de l’home arran dels fets a Cap Salou, la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Tarragona van poder relacionar el lladre amb el robatori amb violència perpetrat el dia abans a la capital del Tarragonès. Els vincles es van poder establir gràcies a la descripció facilitada i a les imatges enregistrades per la càmera de l’establiment.

L’home va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona ahir dilluns i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking