Diari Més

Meteorologia

La costa tarragonina es refà del temporal marítim

Acumulació de brutícia, desperfectes i guinguetes malmeses a la platja de Llevant de Salou, un dels punts afectats pels forts vents i onades

Agents de la Guàrdia Urbana de Salou, parlant amb el propietari d'una guingueta dels danys que ha patit la terrassa a causa del temporal, en un extrem de la platja de Llevant.

mar, platja, sorra, oratge, guingueta, regressió, desperfectes, Salou, vent, costa, onada, temporal, Costa DauradaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La costa tarragonina es refà del temporal marítim. Els forts vents i onades van afectar especialment la platja de Llevant de Salou. Algunes guinguetes han quedat força malmeses. Un dels propietaris explicava que, en 30 anys de negoci, mai havia vist res similar. La terrassa de la seva guingueta va quedar doblegada per la força de l'aigua i el vent. Un dia després del temporal, la maquinària seguia treballant a Salou per netejar la platja d'acumulació d'aigua i brutícia, compartint espai amb famílies i turistes. L'afectació pel temporal ha estat generalitzada a la Costa Daurada. A la Pineda (Vila-seca), Cambrils, Calafell i fins i tot a Tarragona ciutat, el mar es va endur bona part de la sorra la matinada de dimarts a dimecres. Mica en mica aquestes platges que han sofert una important regressió tornen a la normalitat.

tracking