Diari Més

Policial

Se surt de la via en triplicar la taxa d'alcoholèmia al Morell

El conductor circulava amb una camioneta fent ziga-zagues

Imatge de la camioneta que circulava

Se surt de la via en triplicar la taxa d'alcoholèmia al MorellMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge, un home de 58 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van succeir diumenge a la tarda a l’A-27, a l’altura del punt quilomètric 10,8 al seu pas pel Morell (Tarragonès), quan la policia va rebre avís que hi havia una camioneta circulant fent ziga-zagues per l’autovia i que possiblement havia provocat un accident.

Immediatament, una patrulla va desplaçar-se al lloc on van localitzar una camioneta fora de la via, amb dues de les rodes enfonsades al fang del voral. El conductor, que havia resultat il·lès, encara es trobava a l’interior de la cabina.

Tot seguit, la patrulla va comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia va donar 0,84 mg/l, superant en tres vegades la taxa màxima permesa.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’ alcohol.

El detingut ha passat avui davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking