Diari Més

Societat

Tot a punt pel Pleamar Vintage Market d'Altafulla

La quarta edició de del mercat d’articles de segona mà i vintage torna demà dissabte carregat de música, oci i actuacions en directe

El mercat estarà format per unes 70 parades.

Tot a punt pel Pleamar Vintage Market d'AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Voramar d’Altafulla acollirà, aquest cap de setmana dies 31 de març i 1 d’abril, la quarta edició del Pleamar Vintage Market. Es tracta del primer mercat vintage de la Costa Daurada, el qual enguany preveu superar les 12.000 persones que hi van assistir el darrer any. Enguany, l’esdeveniment arriba carregat de música i actuacions en directe amb artistes de reconegut prestigi.

Destaca la participació de HHFunky Dj (dissabte 31 a les 13h); David Monoman Dj (dissabte 31 a les 17h), Miqui Puig Dj (diumenge 1 a les 13h), i de Dijei Luna(diumenge 1 a les 17:30h); i les actuacions en directe de La Soul Machine (dissabte 31 a les 18:30h) i de The Excitements (diumenge 1 a les 19h). També hi haurà sessions de diferents punxadiscos durant les dues jornades a les 11 del matí, i una classe oberta de lindy hop a càrrec de Tgn Swing.

L’ampliació dels horaris és una de les novetats de la mostra. Així, enguany el dissabte 31 de març la jornada s’iniciarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 9 del vespre. El mercat estarà format per unes 70 parades, diferenciades per zones d’alimentació eat street, discos vinil vinil corner, i la zona infantil kids zone, amb articles de segona mà, antiguitats, articles vintage, upcycling, artesania, vinils, llibres, mobles, brocanters, i un ampli ventall de food trucks. Tampoc hi faltaran les activitats per als més petits a la plaça Consolat de Mar. En aquesta edició, a banda dels Petits Cavalls, també es podrà gaudir dels Jocs Gegants de Fusta.

L’associació ha estrenat el seu propi portal web http://www.pleamarmarket.com, on es pot seguir l’actualitat de la mostra.

tracking