Diari Més

Turisme

Els hotels de la demarcació no descarten fregar la plena ocupació aquesta Setmana Santa

Els càmpings de la demarcació de Tarragona tenen prevista l'ocupació del 100% dels bungalows

Unes turistes miren unes postals en una de les botigues de souvenirs del carrer Major.

L'imant de l'Amfiteatre romà és el souvenir més demanat pels turistes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per aquesta Setmana Santa es preveu que l'ocupació turística a la costa tarragonina arribi al 85%, de fet el 65% dels establiments del Camp de Tarragona estarán oberts, donant el tret de sortida a la temporada turística, i no es descarta fregar la plena ocupació si el temps acompanya i s'alleugereix la competència dels destins d'esquí i de muntanya.

Per altra banda, els càmpings de la demarcació de Tarragona tenen prevista l'ocupació del 100% dels bungalows, pel que fa a les parcel·les, els propietaris de càmpings no esperen una xifra tan elevada.

Els allotjaments rurals de les Terres de l'Ebre esperen tornar a viure un període de vacances de Setmana Santa marcat per la dualitat en termes d'ocupació. L'Associació de Turisme Rural de les Terres de l'Ebre (Aturebre) preveu tornar a omplir durant l'última part de la Setmana Santa, entre dijous i dilluns, amb un 98% d'ocupació. Per contra, el nivell de reserves és força inferior durant la primera part del període festiu, des d'aquest cap de setmana i fins dimecres, amb un 30% de mitjana.

En aquesta primera part, abans de Dijous Sant, a més, amb diferències notòries segons la ubicació: mentre les cases que se situen dins del delta de l'Ebre poden situar-se entre el 50 i el 80% -plenes en alguns casos-, les de la plana interior del Baix Ebre i el Montsià encara no han tancat pràcticament reserves per al primer tram de Setmana Santa.

A aquest escenari també ha contribuït que el període festiu arriba enguany aviat, principalment dins del mes de març, però sobretot perquè les nevades dels últims dies i setmanes poden acabar decantant molt dels potencials visitants cap a una destinació de muntanya per a la pràctica de l'esquí. Els principals clients d'aquest tipus d'allotjaments continuaran sent famílies i grups d'amics residents a Catalunya.

tracking