Diari Més

La Pobla posa a la venda les entrades per als dos darrers espectacles de La Pobla Free Comedy

Els humoristes Xavier Deltell i Javi Sancho actuaran el proper 14 d’abril i 5 de maig i els diners que es recullin es destinaran a finalitats benèfiques

El cicle es va iniciar amb Txabi Franquesa i continuarà amb Xavier Deltell i Javi Sancho.

La Pobla posa a la venda les entrades per als dos darrers espectacles de La Pobla Free ComedyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet va iniciar, el passat 17 de març, el cicle de monòlegs La Pobla Free Comedy, el qual va obrir el televisiu Txabi Franquesa. Ara, aquesta nova proposta –que el consistori vol mantenir amb noves edicions- continuarà amb les actuacions de Xavier Deltell, el 14 d’abril a les 19h, i Javi Sancho, el 5 de maig a les 19h.

Les entrades corresponents a aquests espectacles sortiran a la venda properament. Els interessats en gaudir amb l’humor de Xavier Deltell podran adquirir la seva entrada del 3 al 13 d’abril. En el cas de Javi Sancho, les localitats estaran a disposició del públic del 16 d’abril al 4 de maig. En ambdós casos, la venda d’entrades es durà a terme a l’Ajuntament, de 10 a 14h.

Les entrades pels espectacles de La Pobla Free Comedy tenen un preu de 5 euros. La recaptació íntegra que assoleixi aquesta iniciativa serà destinada a finalitats benèfiques.

tracking