Diari Més

Mobilitzacions

Els treballadors de neteja i bugaderia dels hotels de PortAventura faran vaga

Els sindicats UGT i CCOO confirmaran els dies la pròxima setmana

Els sindicats UGT i CCOO confirmaran els dies la pròxima setmana.

Els treballadors de neteja i bugaderia dels hotels de PortAventura faran vagaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElComitèd'Empresa del personal de neteja i de bugaderia dels hotels de PortAventura han acordat que faran vaga. Els treballadors de l'empresa subcontratada ClaroSolFacilitiesho van votar per unanimitat en unaassemblea, que es va celebrar ahir 28 de març, al Complex Educatiu de Tarragona.

A l'assemblea, hi estaven convocatstanels treballadorsfixosdiscontinus com els eventuals per tal posar sobre la taula la situació laboral que estan vivint i per votar si es convocava una vaga.

PacoLópez, secretari general de la Secció Sindical de la UGT a PortAventura, assegura que encara «no sabem els dies concrets de la vaga», ja que ho han de decidir amb la resta derepresentantsde Comissions Obreres del personal de neteja i bugaderia. A partir d'aquí, només faltarà fer «les gestions administratives» per concretar-la.

Des del sindicat esperen poder comunicar els dies i les reivindicacions dels treballadors dels hotels a finals de la setmana vinent i confirmen que la vaga es farà «perquè això va en serio», explica López, que també ésresponsablede l'Acció Sindical deFESMC-UGT a Tarragona.

tracking