Diari Més

Reoberta la carretera N-240 a l'altura de Vimbodí i Poblet

Desenes de persones han fet una barrera de pneumàtics i han impedit el pas de vehicles des de dos quarts de cinc de la tarda

La via ha quedat tallada a dos quarts de cinc.

Els CDR tallen la N-240 a Vimbodí i PobletCDR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de la Conca de Barberà han tallat la carretera N-240 a l'altura de Vimbodí i Poblet, en aquesta comarca, segons han informat a través de Twitter i confirma el Servei Català de Trànsit (SCT). Desenes de persones s'han situat al mig de la via a dos quarts de cinc de la tarda i han col·locat una barrera de pneumàtics per dificultar el pas. Els convocants han protestat per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya i per l'empresonament de polítics catalans independentistes.

La carretera N-240 ha esta reoberta poc després de les set de la tarda a l'altura de Vimbodí i Poblet (Conca de Barberà), després d'haver estat tallada durant dues hores i mitja pels CDR de la zona.

El tall se suma als que hi ha hagut aquest dimarts a diversos punts de la xarxa viària catalana, com ara l'AP-7 a Figueres, l'A-2 a Soses o l'N-340 a l'Ampolla, entre d'altres.

tracking