Diari Més

Successos

Atropellament mortal a Sant Vicenç de Calders

Aquest matí, un Euromed que feia el trajecte Barcelona-València ha atropellat un home i la cicrulació de trens s'ha fet per vies alternatives

Els fets han tingut lloc aquest dijous al voltant de les tres de la tarda.

estació Sant Vicenç de CaldersGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Atropellament mortal, el matí d'aquest dilluns 26 de març, a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders. Els fets s'han produït cap a dos quarts de dotze del migdia, quan un Euromed que feia el trajecte Barcelona-València ha atropellat un home en aquesta estació del Baix Penedès.Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra i el jutge forense, que ha autoritzat l'aixecament de cadàver, un home d'uns 60 anys, a un quart de 2 del migdia.

El succés només ha causat afectacions a l'Euromed que ha atropellat a la víctima. Segons informa Renfe, els passatgers han pogut continuar el seu recorregut per vies alternatives. Per una banda, aquelles persones que tenien com a destinació Tarragona han continuat el seu camí amb un tren regional. Per altra banda, els passatgers que es dirigien a València han seguit la marxa amb un Talgo.

L'Euromed que ha atropellat l'home ha quedat immobilitzat fins a l'aixecament de cadàver, tal com marca el protocol en aquests casos.

tracking