Diari Més

Solidaritat

Torna una nova edició del 'Posa't la Gorra'

La festa d'enguany tindrà lloc el 12 de maig

Quinzena edició del 'Posa't la gorra' al Port Aventura, campanya per recollir fons per a la lluita contra el càncer infantil.

'Posa't la gorra' a Port AventuraGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya Posa’t la Gorra d'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) celebra aquest 2018 el seu 16è aniversari. Aquest festa solidària, que recapta fons pels infants i adolescents amb càncer, enguany tindrà lloc el 12 de maig a PortAventura Park.

La festa d'aquesta edició es dedicarà a l’univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d’estar al món i de comunicar-nos.Quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia,aquest univers esdevéclau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal.

Eldisseny de la gorra d’aquest any ha anata càrrec de la marca de moda Desigual, que ha creat una gorra colorista i alegre. La gorra és el símbol que ens fa iguals als ulls dels infants que estan malalts de càncer, amb ella els diem que no estan sols, amb ella compartim els seus somnis, il·lusions i inquietuds. La gorra tindrà un cost de 21 euros i inclou l'entrada al parc temàtic.

Els diners recaptats amb la venda de les gorres van destinats als infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies. Concretament s’inverteixen a millorar les seves condicions a l’hospital donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on AFANOC Tarragona acull gratuïtament les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència.

Des de AFANOC han iniciat un campanya per aconseguirvoluntaris per ajudar a vendre gorres per a la festa Posa't la Gorra d'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). Per tal de ser un ambaixador de l'entitat,només cal contactar mitjançant el correutarragona@afanoc.cat.

tracking