Diari Més

Oci

Una àrea infantil a Ferrari Land, principal novetat enguany a PortAventura

El parc temàtic de Salou i Vila-seca preveu superar els cinc milions de visites en aquesta nova temporada, en que Woody Woodpecker celebra 20 anys

Inauguració de la temporada 2018 de PortAventura (II)

Inauguració de la temporada 2018 de PortAventura (II)Anna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura ha obert les seves portes, aquest divendres 23 de març, perquè el públic pugui gaudir de la nova temporada 2018. El parc temàtic de Vila-seca i Salou ha anunciat la principal novetat d'enguany: una àrea infantil a Ferrari Land. A més, aquesta temporada estarà dedicada a Woody Woodpecker, que celebra els 20 anys al resort, i arriben els personatges de Tadeo Jones. Es preveu que enguany el parc temàtic registri més de cinc milions de visites.

La nova àrea infantil de Ferrari Land s'obrirà al públic el dia 20 d'abril. Aquesta zona dedicada als més petits comptarà amb cinc noves atraccions. Seran el Junior Red Force, una mini montanya russa; el Kid's Tower, consistent en una torre de rebot i caiguda lliure de 9 metres; el Crazy Pistons, atracció inspirada en el moviment dels pistons d'un motor Ferrari; Champions Race, una oportunitat perquè la família pugui sentir la sensació de conduir un Gerrari 250 Testa Rosa; i Flying Race, per a intrèpids petits pilots.

Per altra banda, enguany arribaran al parc temàtic els personatges de la saga cinematogràfica Tadeo Jones, els quals cobraran vida el proper estiu. Els personatges participaran en espectacles i també arribaran en forma de la seva extensa línia de productes derivats dels personatges de les pel·lícules Las aventuras de Tadeo Jones i Tadeo Jones 2. El secreto del Rey Midas.

Per altra banda, cal destacar que Woody Woodpecker celebra aquest 2018 el seu 20è aniversari. Per celebrar-ho s'obrirà la Casa de Woody, on tota la família podrà fer-se fotos amb el personatge del parc.

PortAventura també comptarà aquest 2018 amb nous espectacles. Entre ells destaquen Dance Revolution 2, que es farà al Gran Teatre Imperial de Xina, el qual consistirà en un repàs de l'evolució de la dansa en els últims 20 anys. Els visitants també podran gaudir del Can Can Show, al Saloon del Far West, i la Nit de Foc Tahití a la Polynesia.

tracking