Diari Més

OCI

Els concursants d'OT donen el tret de sortida a una nova temporada de PortAventura

Santi Millán, Risto Mejide o Laura Escanes també han estat alguns dels personatges més aclamats

Els concursants d'OT donen el tret de sortida a una nova temporada de PortAventuraAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Música, espectacle i moltes cares conegudes s’han reunit aquest divendres a PortAventura per donar el tret de sortida a la nova temporada del parc de Vila-seca i Salou. Els concursants d’Operación Triunfo han estat, sens dubte, els personatges famosos més esperats per tots els assistents. També han estat presents altres personalitats de l’àmbit social, de la televisió, del cinema o influencers. Ha destacat la presència de Santi Millán, Risto Mejide i Laura Escanes, entre d’altres.

L’acte d’inauguració ha estat precedit per un photocall on els famosos convidats a gaudir del primer dia del parc s’han deixat fotografiar per la premsa. El primer en saludar amb una gran abraçada a Woody ha estat el presentador, actor i humorista Santi Millán, qui és un habitual en els actes inaugurals de PortAventura. Seguidament han passat per la blue carpet diverses personalitats. Ha destacat la presència de la famosa parella Risto Mejide i Laura Escanes, dels actors Pablo Puyol i David Solans –conegut per ser el Bruno de Merlí-, el torero Òscar Higares o les periodistes Ares Teixidó i Mireia Canalda. També hi ha assistit youtubers, influencers i altres personalitats de l’àmbit social.

Els crits i la bogeria ha arribat, però, amb l’entrada dels concursants d’Operación Triunfo. Raoul, Ricky, Nerea, Marina, Mireya, Mimi, José Antonio i Thalia han estat els triunfitos presents en l’acte inaugural. Més tard, també passaran pel parc Cepeda, Roi, Ana Guerra, Miriam i Agoney. Amaia, Alfred i Aitana, per contra, no hi poden assistir.

Els flamants concursants del famós programa televisiu s’han mostrat molt contents d’estar presents a l’obertura de la temporada 2018 de PortAventura. Diari Més ha pogut parlar amb Raoul, germà del jugador del Nàstic Àlvaro Vázquez, qui ha assegurat que li encantaria venir al Nou Estadi per veure’l jugar en persona. «Jo sempre veig al meu germà, però m’agradaria molt venir a veure un partit a Tarragona quan pari una mica la feina», ha declarat el concursant, que ara mateix es troba gaudint d’un moment d’èxit total amb la gira d’Operación Triunfo 2017.

La majoria de personalitats famoses han coincidit en la seva atracció preferida del parc temàtic: el Shambala. Així ho han afirmat Laura Escanes –Risto ha dit que a ell no les gaudia tant com ella i no hi havia pujat-, Pablo Puyol, David Solans o Ares Teixidó.

Aquesta última, en declaracions a la premsa, ha comentat que actualment es troba feliç però ha assegurat que, si pogués, faria marxa enrere en algunes situacions que ha viscut darrerament, fent referència a la suposada relació que va mantenir amb el cantant David Bustamante, que justament aquest divendres actua al Teatre Fortuny de Reus. De fet, se li ha preguntat a Teixidó si aniria a veure l'espectacle, al que ha respost que «si ens ajuntem un grupet, perquè no».

Santi Millán, mestre de cerimònies per inaugurar la temporada

Un cop tots els famosos han passat per la blue carpet, situada a la plaça d’entrada del parc on hi ha l’estàtua del Woody, s’han dirigit a la Mediterrània. Allà s’ha dut a terme l’acte d’inauguració oficial de la nova temporada de PortAventura World que, com a principal novetat, compta enguany amb una àrea infantil a Ferrari Land.

En Woody, personatge protagonista del parc i a qui enguany PortAventura dedica la temporada, ha arribat dalt d’una carrossa. El precedien els artistes de PortAventura, que han entrat ballant la cançó també dedicada al personatge fins pujar a l’escenari. Allà, en Woody i companyia han obert l’acte amb un espectacle ple de llum i color.

Seguidament ha pujat a l’escenari Santi Millán, que ha fet de mestre de cerimònies de l’acte. En la tarima, decorada amb globus de colors, hi havia diversos polsadors per donar l’inici a la temporada i el presentador ha volgut demanar ajuda per pitjar-los. En primer lloc ha fet pujar a la periodista Mireia Canalda i a Ricky, en representació als concursants d’OT. Després ha dedicat unes paraules al seu company de concurs: «Vull que pugi algú que té experiència pitjant botons, sobretot si són vermells», ha ironitzat referint-se a Risto Mejide, qui fa de jurat al programa que dirigeix Millán, Got Talent.

Un cop tots han estat col·locats a les seves posicions, s’ha iniciat el compte enrere. «Cinc, quatre, tres, dos, u!», han exclamat tots els assistents abans que els famosos aprestessin els botons i aquesta zona del parc s’omplís de paperets de color i bengales de foc. Oficialment, PortAventura ja torna a estar en funcionament un any en el qual espera superar els cinc milions de visites.

Concursants de Operación Triunfo.

PortAventura inaugura nova temporada a ritme de 'triunfitos'Diari Més

tracking