Diari Més

Les Borges del Camp

La fibra òptica arribarà al nucli urbà de les Borges a l'estiu

El servei s'estendrà al municipi a través d'una torre de distribució ubicada al polígon industrial

Vista aèrea de les Borges del Camp.

La fibra òptica arribarà al nucli urbà de les Borges a l'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges del Camp tindrà fibra òptica al nucli urbà cap a l’estiu, segons les previsions de l’Ajuntament. Aquest servei arribarà al municipi a través d’una torre de distribució que s’ubicarà al polígon industrial del poble, a partir de la qual s’estendrà el cablejat resseguint les façanes dels habitatges. Les connexions a les cases es farà mitjançant les entrades de telefonia que ja utilitzen altres operadors.

Un cop es faci el desplegament, els usuaris podran contractar els serveis de la fibra òptica. El preu promig del servei serà de 30 euros mensuals, IVA inclòs. També es podrà contractar telefonia fixa amb una tarifa plana d’entre 8 i 12 euros al mes i telefonia mòbil a un preu d’entre 11,75 i 29,5 euros al mes, IVA inclòs, segons l’accés a dades que es contracti i que pot oscil·lar entre 2 i 20 Gb mensuals. Aquests serveis inclouen les trucades il·limitades.

El desplegament i el servei anirà a càrrec de l’empresa None-Tec, registrada com a operadora d’internet al Consejo Nacional del Mercado de les Comunicacions (CNMC), que ja ha cablejat el municipi de Castellvell del Camp.

tracking