Diari Més

Camp de Tarragona

Calçotada i xerrades per promoure el poliamor

Una nova entitat dóna a conèixer el nou concepte de relacions íntimes simultànies

La imatge promocional de

Calçotada i xerrades per promoure el poliamorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

XARés una entitat que técomobjectiu crear arreu delterritoridels Països Catalans una xarxa de persones interessades enelpoliamor, oel que és el mateix, és la pràctica de tenir més d'una relació íntima simultàniament amb acceptació de les diverses persones involucrades.

Per aconseguir-ho, aquesta associació han programat tot un seguit d'activitats per donar a conèixer aquest nou concepte de relació afectiva. Recentment, el passat 10 de març van celebrar una calçotada a la Riera de Gaia.

En aquest sentit,el proper dissabte17 de març a les19h, tindrà lloc la xerrada «Poliamori anarquia relacional: introducció a les relacions no-monogàmiquesètiques» també servirà per presentar laXAR- Camp de Tarragona. La xerrada està emmarcada en una ronda de presentacions de l'entitat a tot el territori dels Països Catalans. L'entitat explica que «cada cop és major el nombre de gent que es replanteja el seu marc afectiu i que opta persaltar-se la norma de tenir una única parella amorosa per tota la vida i passar a experimentar amb altres tipus de formes de relació amorosa/d'amistat/de relació sexual».

L'activitat servirà també de presentació de laXAR(Xarxa d'Amors Rurals), que té com a objectiu «crear una xarxa d'espais de relació, pensament i diàleg de les no-monogàmies ètiques» i en col·laboració amb espais feministes,LGTBI+, queer i anticapitalistes arreu dels Països Catalans.

L'entitat disposa d'una web www.amorsplurals.cat on s'hipubliquen traduccions al català i articles propis sobrepoliamor, anarquisme relacional i en general sobre temàtiques relacionades amb les no-monogàmies.

Al Camp de Tarragona, laXARhi ha organitzat dues xerrades-presentacions: El divendres 16 de març al Casal La Turba de Valls i l'endemà dia17 al CasalDespertaferrode Reus. Les presentacions continuaran a diverses localitats dels Països Catalans (Figueres i Olot el 6 d'abril, Lleida, Tortosa i Montblanc el mes de maig, Menorca el 9 de juny, Manresa, Girona i Alacant elssegüents mesos...).

tracking