Diari Més

Turisme

La Costa Daurada es promociona a la fira turística ITB de Berlín

Enguany són presents en el certamen setze ens turístics públics i privats de destí, sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Una delegació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, encapçalada pel seu president, Josep Poblet, està intensificant les accions al mercat alemany per incrementar el coneixement de la Costa Daurada.

La Costa Daurada es promociona a la fira turística ITB de BerlínCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Costa Daurada es promociona a la fira turística ITB de Berlín, que té lloc del 7 a l'11 de març, a través del Patronat de Turisme de la Diputació deTarragona.

Una delegació del Patronat de Turisme de la Diputació deTarragona, encapçalada pel seu president, Josep Poblet, està intensificant les accions al mercat alemany per incrementar el coneixement de la Costa Daurada.

Aquest any són presents en el certamen setze ens turístics públics i privats de destí, sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Aquest certamen reuneix professionals del turisme de tot el món i la delegació tarragonina està mantenint reunions amb nombrosos operadors, com Thomas Cook Nederland, Ferien Touristik, Coral Travel o Jet2.com.

Tots ells, segons la Diputació, han mostrat l'interès per consolidar i incrementar les operacions amb la Costa Daurada.

Precisament, l'aerolínia Jet2.com ha confirmat que oferiran 240.000 places aquest 2018 des de l'Aeroport de Reus (Baix Camp), una xifra que representarà un creixement del 4% respecte a l'any anterior.

L'ITB Berlín compta amb la participació de més de 180 països dels cinc continents, prop de 10.000 expositors i 160.000 visitants.

tracking