Diari Més

La carxofa serà la protagonista de Cambrils durant el mes de març

Una trentena de restaurants oferiran menús per assaborir l'hortalissa del 9 al 25 de març

Imatge d'arxiu del tast de paelles encarxofades a Cambrils.

La carxofa serà la protagonista de Cambrils durant el mes de marçAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils acollirà la sisena edició de lesjornades gastronòmiques Encarxofa’t a Cambrils amb molt de gust del9 al 25 de març. Durant dues setmanes,una trentena de restaurants de Cambrils oferiran menús per assaborir la carxofa a la vila marinera.

A més, el diumenge 18 de març a partir de les 11 hores, a la plaça del Pòsit hi haurà un tast de paelles encarxofades elaborades de la mà dels diferents restaurants participants en la campanya.

La carxofa és un producte de temporada fortament arrelat al territori. La varietat utilitzada a la zona és la blanca de Tutela que, conreada a nivell del mar i amb les condicions agroclimàtiques de l’entorn, produeix una carxofa tendra, amb molt de gust i de qualitat extraordinària. Es tracta d’un producte propi de l’horta cambrilenca que excel.leix encara més maridat amb la cuina d’arrossos, fideus i guisats de peix.

A la web del Consistori es poden consultar tots els restaurants participants. L'edició passada va rebre el premi a la millor iniciativa gastronòmica de l’Acadèmia de la Gastronomia de Tarragona.

tracking